Tento týden

26. 2. – 1. 3. 2024 

 
Denně pitný režim
  • ovocno bylinné čaje (např.jablko a echinacea, jahoda a ginkgo, borůvka a rakytník, goji a limetka, hruška a zázvor, ostružina a aloe vera, broskev a bacopa, malina a withanie, šípkový čaj s ibiškem, lipový čaj, …atd…),
  • 100% přírodní džusy a jablečné mošty, 
  • Carotelka(mrkev+ovoce+vit. C+echinacea+vláknina)
 
Obsah alergenů je uveden v závorce.

 

PONDĚLÍ

Přesnídávka: Chléb s pomazánkou z celeru, jablko, bílá káva (1.1, 1.2, 1.3, 7, 9, 12)

Oběd: Jarní polévka (1.1, 9)

Noky se smetanovou omáčkou, kuřecím masem a špenátem (1.1, 7)

Svačina: Kaiserka, sýr Kiri, mrkev, mléko (1.1, 1.3, 6, 7)

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: Sojová veka s kapiovou pomazánkou, rajče, kakao (1.1, 1.3, 6, 7)

Oběd: Polévka ze zeleného hrášku (1.1, 3, 7)

Zapečená treska s Goudou a bylinkami, brambory, zelenina (4, 7)

Svačina: Run-ní ptáče meruňka a mandle, ovoce, horká čokoláda (1.4, 8.1, 7)

 

STŘEDA

Přesnídávka: Chléb se šunkovou pěnou, okurka, čaj s mlékem (1.1, 1.2, 1.3, 7)

Oběd: Pohanková (9)

Štěpánská hovězí pečeně, rýže Basmati, zelenina (1.1, 3, 10)

Svačina: Lněný chléb s pomazánkou z nivy, paprika, mléko (1.1, 1.2, 1.3, 7)

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: Chléb s máslem, med, ovoce, granko (1.1, 1.2, 1.3, 7)

Oběd: Květáková s bramborem (1.1, 7)

Zapečené těstoviny s masem, rajčatový salát (1.1, 3, 7)

Svačina: Sojový rohlík s fazolovou pomazánkou, cherry rajče, mléko (1.1, 1.3, 6, 7)

 

PÁTEK

Přesnídávka: Pečivo s pomazánkovým máslem, mrkev, bílá káva (1.1, 1.3, 7, 12)

Oběd: Zeleninová s rýžovými vločkami (9)

Hamburská vepřová kýta, knedlík ze špaldové mouky s mrkví (1.1, 1.5, 3, 7,10,9)

Svačina: Termix vanilka x čokoláda, banán, mléko (7)

 

Změna jídel a alergenů vyhrazena.
Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porcí odpovídá školním normám.
 
vedoucí ŠJ: Lucie Kecerová                                          vedoucí kuchařka: Alexandra Folková